GårdYes Caraff

Hem till GårdYes

 

Så här handlar du

 1. När du har sett ut en produkt du vill köpa klickar du på lägg till i kundvagnen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din kundvagn.
 2. Du kopplas automatiskt  vidare till Paypals sida för säkra betalningar där du ser produkten i kundvagnen.
 3. Om du önskar köpa flera produkter klickar du på fortsatt handla, ett meddelande visas i webläsaren, Fortsätt att handla genom att öppna ett nytt fönster i  webbläsaren eller gå tillbaka till www.caraff.se/gardyes
 4. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i kundvagnen väljer du att betala. Alla priser är inklusive moms.
 5. Kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din kundvagn. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det i kassan. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt och klickar på köp för att uppdatera kundvagnen, och klickar dig sedan vidare till kassan igen.
 6. Välj det betalningssätt du önskar använda. Om du redan har ett Paypal konto kan du logga in där och göra din betalning. Vill du betala med kort Klickar du på "Har du inget Paypal konto". Här kan du betala med kort och slutföra din betalning.
 7. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Du fyller även i den e-postadress och det telefonnummer (helst mobilnummer) du enklast nås på.
 8. Om du vill hämta varorna själv eller annan information till GårdYes anger du det i meddelandefältet.
 9. När alla uppgifter är rätt ifyllda väljer du genomför köp.
 10. När du genomför ditt köp hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan för att kunna välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din order är mottagen.
 11. . Du kommer även att få en orderbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order.

 

Om du vill betala med Swish
Med Swish kan du snabbt och enkelt betala dina produkter till GårdYes.
Vårt  Swish-nummer  är 123-2328805. Läs mer om swish https://www.getswish.se/sa-fungerar-det/
Scanna QR-koden -
Antingen trycker du på kamera-ikonen på startsidan i appen, eller så trycker du på ”Betala” och sveper ner samma ikon. Håll telefonen framför QR-koden och se till att den syns i fönstret. Du kan också spara ner QR-koden som bild och hämta i kamerarullen. Därefter godkänner du betalningen med Mobilt BankID, precis som vanligt. Meddela oss din leveransadress.


Se köpvillkor för Carita K design Artist Collection och
Atirac Flair beställning & leverans
Köpvillkor
Returpolicy


GårdYes -bifirma till Caraff Skeppsudden AB

© Copyright Caraff Skeppsudden AB GårdYes 2024 | All rights reserved

| Högmarsövägen 41 | SE-760 19 Furusund | Säte: Stockholm Sweden
+46 708552212 | +46 708767666 | gardyes@caraff.se