GårdYes Caraff

Hem till GårdYes

 

OM OSS

Välkommen till GårdYes by Caraff - Tänk Gorgeous!

GårdYes - bifirma till Caraff Skeppsudden AB

Vi, Carita och Raffe har efter många år i finansbranchen fastnat i vår underbara skärgård. Projektet att skapa, bygga och utforma har inspirerat oss i flera år.Vi arbetar hemifrån vårt skärgårdshus som ligger på en ö i Stockholm.

Vår ambition är att kunna erbjuda unika ECO-relaterade produkter med speciell inriktning på Good for life. Det kan vara en säck PET-flaskor som återvinns till en adirondack fåtölj med 100%, typ Crazy Orange. Det är ett masterpiece att tillverka en sådan gorgeous adirondack som kan stå ute i ur och skur med samma lyster och ge ett tidseffektivt uteliv.

JOI Lampan är ett annat exempel där ett värmeljus omvandlar värme till LED-belysning.
Dessa produkter säljs bara med försäljningsrättigheter i Sverige.

Carita K Design -The Brand
Egendesignade handmålade siden accesoarer med unika mönster. Alla mönster är designade och handmålade av Carita Holmberg på siden därefter förädlade i en process som framhäver silkets unika egenskaper och lyster.

Carita skapar och handmålar sina motiv med pensel och ångfärger med stort fokus och precision på det vita sidentyget som spänns upp på en ram. När målningen är klar ångfixeras tyget i en ångkokare och man väntar spänt på resultatet för färgen kan ju ha läckt under processen. Ett handmålat sidentyg där man lyckats med ångfixeringen resulterar i ett konstverk med en underbar lyster och glans man inte ser på andra material.
Mönstren skapas utifrån en upplevelse och känsla, namngivna därefter som tex ”Captivating Hearts” handlar om fängslande händelser som får våra hjärtan att känna samhörighet med varandra. Ett annat exempel är Stureplan Stockholm från förr mfl. motiv. Mer

Vår kreativa idérikedom har möjliggjort att några av originalen sedan har transfererats till en digitalprint på finaste siden med exklusivt handrullade kanter.
Vi har också tagit fram en handgjord giftbox Click´n go clutch till Caritas alster utifrån hennes målade motiv som ger dig känslan som du förtjänar och medföljer scarfen.

The home of silk China, silkesmaskarnas skördare och innovatör av sidenväveri, också känd för sin historiskt aktningsvärda produktion av siden som har bidragit till dess fantastiska silkes kultur. Carita K designs produkter är printade på siden av hög kvalitet i en professionell fabrik. Tillverkningen är eco friendly, AZO free, Low Cadium, tryckfärgen importeras från Italien och Japan. Färgerna är klara, starka och har hög mättnad.

Carita K design - Bags of Love
Vår butik på London- baserade plattformen Contrado/ Bags of Love startade hösten 2022. Bags of Love är för oss ett smidigt verktyg för att nå ut på marknaden med nya produkter genom on-demand tillverkningssystem och ett komplement till de produkter vi designar och skapar. Vi tror att det är en bra mix och kan skapa bredd som kvalitet och bidra till en hållbar värld. Mina mönster kan appliceras på en yta - allt från tyg och tapeter till anteckningsböcker och heminredning eller för att göra färgglada kläder. Ett perfekt val att skämma bort dig själv, någon du har kär eller en vän som en genomtänkt vacker present. Du köper produkterna i vår butik Carita K design på https://www.bagsoflove.se/stores/carita-k-design Alla produkter tillverkas för hand i England och hanteras av Bags of Love.Mer om beställning och leverans

Vi inspireras av att hitta nya produkter och har också egendesign och konst. 

Välkommen in i vår värld.

Carita och Raffe

Caraffs

 

 

 

© Copyright Caraff Skeppsudden AB GårdYes 2022 | All rights reserved
| Högmarsövägen 41 | SE-760 19 Furusund | Säte: Stockholm Sweden
+46 708552212 | +46 708767666 |